Hempking – Upokojujúce konopné sérum na pery s CBD

9.99 s DPH

Konopné sérum na pery s CBD
  •  100% prírodné,
  • sklenená nádoba s hliníkovým uzáverom,
  • s certifikovaným CBD,
  • vhodné pre vegánov a vegetariánov.

Objem: 15ml

Dostupné u nášho dodávateľa

Kategórie: Značky: , , ,

Popis

Konopné sérum na pery s CBD

Krásne a dobre ošetrené pery sú vašim dôležitým prínosom, rovnako ako čisté ruky. Takže raz a navždy zabudnite na bolestivé praskliny, praskanie alebo sucho a dôverujte prírode. Náš konopný produkt sa z dobrého dôvodu nazýval Sérum na pery – jeho zloženie bolo navrhnuté tak, aby poskytovalo neuveriteľne dôkladnú starostlivosť a regeneráciu, nielen hydratáciu ako väčšina balzamov alebo rúžov.
Kombinácia nerafinovaného masla s olejmi bola navrhnutá tak, aby súčasne vyživovala aj tie najsuchšie a najproblematickejšie pery, aby zabezpečila regeneráciu, upokojenie a ochranu pred vetrom, mrazom a inými vonkajšími faktormi.
Bambusové maslo spolu s mangovým maslom tvoria upokojujúcu zmes, zatiaľ čo naša vlajková loď a charakteristická zložka, organický pravý konopný extrakt, robia sérum vhodným aj na praskliny, drobné poranenia a poranenia. Do séra na pery s CBD sme tiež pridali hlboko zvlhčujúcu kyselinu hyalurónovú, takže získate kompletný vzorec pre komplexnú starostlivosť o pery. Okrem toho nájdete aj dva druhy vitamínov, vďaka ktorým je receptúra ​​kompletná a dopĺňa celý rad vlastností upokojujúceho séra na pery. Naše sérum na pery môžete použiť, kedykoľvek máte chuť. Vďaka poľnému mätovému oleju zahrnutému do receptúry produktu sa budete cítiť sviežo, posilníte účinok upokojenia a regenerácie a zároveň budete mať úžitok z jeho antibakteriálnych vlastností. Vždy ho noste so sebou a užívajte si nádherné pery bez ohľadu na počasie,

Sérum na pery – zloženie

Butyrospermum Parkii Butter – bambucké maslo. Prírodná zložka pochádzajúca z bambusu afrického. Je to jedno z najpopulárnejších a najbežnejších prírodných zmäkčovadiel v sortimente kozmetiky s doplňujúcim účinkom. Bambucké maslo sa používa v mnohých oblastiach starostlivosti, pretože zanecháva ochranný film. Dodáva tiež lesk a vyživuje vaše vlasy a nechty.

Maslo zo semien Mangifera Indica – mangové maslo. Toto maslo je lisované zo semien manga a vyznačuje sa extrémne vysokým obsahom kyseliny olejovej, linolovej a palmitovej. Mangové maslo je predovšetkým zmäkčovadlo – zanecháva na pokožke dosť mastný ochranný film, čo z neho robí dokonalý produkt starostlivosti o pleť. Okrem toho pôsobí upokojujúco a zmierňujúco a pôsobí ako prírodný UV filter. Mangové maslo je tiež ideálnou ingredienciou pre ľudí so suchou pokožkou.

Hydrogenovaný sójový rastlinný olej – sójový vosk. Bezpečný a všestranný sójový vosk sa vyznačuje vysokým obsahom mastných kyselín, lecitínu a vitamínu E. Je prírodným zvláčňujúcim prostriedkom a hoci pokožku skutočne dobre spevňuje a chráni, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva nepríjemný film. Môže sa nanášať priamo na pokožku. Má zjemňujúce a doplňujúce vlastnosti, ale vďaka vitamínu E je tiež vynikajúcim antioxidantom.

Kokosový olej Nucifera – kokosový olej. Olej, ktorý sa extrahuje z kokosovej dužiny lisovaním, patrí do skupiny olejov, ktoré nevysušujú a zanechávajú priehľadný mastný film. Je veľmi odolný voči vonkajším faktorom a vysokým teplotám. Kokosový olej je bohatý na kyselinu olejovú, laurovú, myristovú, palmitovú a kaprylovú. Pretože sa jedná o nevysušujúci olej, používa sa ako mastné zmäkčovadlo, ktoré vyživuje, silne dopĺňa a chráni pokožku a vlasy pred vonkajšími faktormi. Kokosový olej sa používa v suchej, citlivej a atopickej starostlivosti o pokožku, pretože upokojuje a eliminuje pocit pnutia.

Skvalan. Skvalán je jedným z najlepších a najuniverzálnejších zmäkčovadiel. A prísada známa veľmi dlho. Skvalán je prirodzenou súčasťou našej hydrolipidovej vrstvy – ktorá s vekom a vplyvom vonkajších faktorov výrazne slabne – a pokožka tak stráca svoju pružnosť a pevnosť. Cukrová trstina skvalán je olej bez zápachu s veľmi ľahkou textúrou, ktorý sa vstrebáva naozaj rýchlo a nezanecháva na pokožke mastný film. Je zaujímavé, že je absolútne hypoalergénny a je možné ho použiť aj u ľudí s atopickou dermatitídou, ekzémami alebo psoriázou. Nespôsobuje žiadne podráždenie ani kožné reakcie. Je nekomedogénny, takže môže byť vynikajúcim doplnkom kozmetických výrobkov, a to aj v prípade pokožky so sklonmi k upchatým pórom alebo s problémami s akné. Tento typ skvalánu sa vyznačuje veľmi jemnými časticami, ktoré prenikajú hlboko do kože. Má výživné a ochranné vlastnosti, obnovuje hladkosť a optimálnu hladinu vlhkosti. Je tiež vynikajúcim nosičom účinných látok.

Olej zo semien Vitis Vinifera – hroznový olej. Je to jeden z najsilnejších prírodných antioxidantov. Okrem toho je bohatý na vitamíny A a E, tj vitamíny zodpovedné za to, aby vaša pokožka vyzerala mlado. Okrem toho obsahuje vysoké hladiny EFA a minerálov, ako je draslík, fosfor, vápnik, horčík, bór alebo jód. Hroznový olej má veľmi všestranný účinok na pokožku a funguje na niekoľkých úrovniach: má antioxidačné vlastnosti a úspešne sa používa v kozmetike proti starnutiu. Zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky, zlepšuje činnosť mazových žliaz, osviežuje pokožku a vyrovnáva jej farbu a pomáha jej udržiavať správnu hladinu hydratácie. Je perfektne absorbovaný pokožkou, takže po aplikácii nezanecháva mastný film.

Olej z Prunus Amygdalus Dulcis – olej zo sladkých mandlí. Obsahuje vysoké hladiny vitamínov A, E a D, ako aj nenasýtených mastných kyselín, ako sú kyselina olejová a linolová. Tento olej funguje dobre pre všetky typy pleti, ale je najlepší pre suchú, citlivú a problematickú pokožku. Je to prírodné zmäkčovadlo chrániace hydrolipidickú vrstvu pokožky. Vyhladzuje a vyživuje pokožku, chráni ju pred odparovaním vody a zároveň jemne zlepšuje textúru pokožky a zvlhčuje ju.

Olej zo semien Rubus Idaeus – olej z malinových semien. Prírodný olej, ktorý je v kozmetickom priemysle veľmi cenený pre svoju vysokú hladinu ovocných kyselín sprevádzanú provitamínom A, vitamínmi B, C a E, ako aj hodnotnými pektínmi. Táto zložka je jednou z mála dokonale účinných, keď sa používa v oblasti očí, pretože regeneruje a vyhladzuje pokožku v tejto oblasti. Okrem toho má upokojujúce, posilňujúce a osviežujúce vlastnosti a súčasne reguluje hladinu vylučovaného mazu.

Tokoferyl acetát – vitamín E. Vitamín rozhodujúci pre udržanie vašej pokožky v dobrom stave, obzvlášť dôležitý pre ľudí so suchou pokožkou. Hovorí sa mu vitamín mladosti, pretože priamo ovplyvňuje proces starnutia. Podporuje transport výživných látok do pokožky. A je prírodný konzervačný prostriedok.

Extrakt z konope sativovej – pravý konopný extrakt. Naša tajná účinná látka v celom spektre fytonutrientov -> zistite viac o CBD.

Olej z konopných semien (konope).  Jedna z najcennejších a najuniverzálnejších prírodných ingrediencií, tj pravá konope, si neustále získava na popularite. Oleje založené na tejto rastline sú neoceniteľným zdrojom EFA v dokonalej synergii a tiež bohatstvom prírodných terpénov, flavonoidov a fenolov. Pravý konopný olej je vhodný pre všetky typy pleti. Je nekomedogénny, ale má silné a radikálne účinky. Tento olej je možné použiť na poškodenú a podráždenú pokožku. Dokonale obnovuje rovnováhu pokožky.

Kyselina hyaluronová. Vynikajúca prísada na vyplnenie vrások, silne zvlhčuje pokožku, omladzuje ju a dodáva jej jas. Hyaluronát sodný je jednou z najlepších zložiek starostlivosti o pleť, ktoré sú nám doteraz známe. Zvyšuje ochrannú bariéru pokožky. Ak sa používa spolu s zmäkčovadlami, silno viaže vodu v pokožke.

Mentha Arvensis Oil – olej z listov mäty obyčajnej . Tento olej má predovšetkým osviežujúce vlastnosti a je jednou z najbežnejších zložiek produktov ústnej hygieny. Navyše má antiseptický a protizápalový účinok, vďaka čomu získate pocit chladu a čistenia. V starostlivosti o pleť sa odporúča pre veľmi zanesené a náchylné na akné, ale aj pre citlivú a vysoko alergickú pokožku.

Niacínamid . Jedna z najlepších foriem vitamínu B3. Niacínamid sa vyskytuje v prírode a dodáva sa hlavne v potrave. Na kozmetické účely sa získava synteticky. Vitamín B3 má výrazný omladzujúci a protivráskový účinok. Môže stimulovať syntézu kolagénu. Okrem toho sa používa v mnohých liečivých prípravkoch, pretože regeneruje poškodenú pokožku, je mimoriadne účinný pri problémoch s akné a zápaloch a urýchľuje hojenie rán.

Niekoľko dôležitých faktov o zložkách nášho séra na pery:
  • Rôzne druhy oleja a masla, ktoré sme použili, sú nerafinované a lisované za studena.
  • Sérum na pery vďačí za svoju vôňu iba mätovému oleju.
  • Kombinovali sme kyselinu hyalurónovú s veľkým množstvom zmäkčovadiel, vďaka čomu sa vďaka ich synergii dodatočne zvyšujú zvlhčovacie a vyživujúce vlastnosti.
  • Receptúry našej kozmetiky s CBD sú obohatené o dve z hlavných ingrediencií našej spoločnosti – konopný olej, ako aj čistý, certifikovaný pravý konopný extrakt s preukázanou účinnosťou.
  • Používame vitamín E ako konzervačnú látku a nepoužívame žiadne ďalšie zložky, a napriek tomu si naša konopná kozmetika zachováva dlho svoju sviežosť.
  • Dodávatelia našich surovín boli overení, pokiaľ ide o testovanie prísad na zvieratách – vybrali sme iba tých, ktorí sa nezúčastňujú na spôsobovaní utrpenia zvierat.
Sérum na pery – ako sa používa

Aplikujte podľa potreby na pery a nechajte ich úplne vstrebať. Na zvýšenie účinku nášho séra na pery používajte pravidelne píling na pery z nášho sortimentu. Ak vaše pery potrebujú skutočne intenzívne ošetrenie, naneste silnú vrstvu séra a nechajte pôsobiť cez noc.

nahor