Hempking – CBD regeneračné sérum na nohy s CBD s vôňou čajovníka

11.99 s DPH

Konopné sérum na nohy s CBD:
  • je prírodný kozmetický výrobok
  • obsahuje certifikovaný extrakt z celého spektra CBD
  • obsahuje olej z čajovníkového oleja
  • sa ponúka v menej odpadovej sklenenej nádobe

Dostupné u nášho dodávateľa

Kategórie: Značky: , ,

Popis

Sérum s CBD a olejom z čajovníka pre krásne nohy

Nechajte svoje nohy, aby vás preniesli do sveta! Ak máte pocit, že potrebujete intenzívne regenerovať, vyživovať a upokojovať pokožku svojich nôh, naše koncentrované sérum plné rôznych druhov prírodných masiel a olejov vám dá za okamih pocit, že ste absolvovali profesionálnu pedikúru. Bohatá receptúra ​​na báze nerafinovaného bambuckého masla v kombinácii s hroznovým a olivovým olejom prináša okamžitý efekt hĺbkovej hydratácie. Vďaka zloženiu, ktoré je bohaté na zmäkčovadlá, ako aj na cupuacu a kakaové maslo, vaše nohy rýchlo získajú optimálnu výživu, sú hladšie, dokonale doplnené a pripravené na nosenie ďalších pár dní.

Naša vlajková loď, CBD, v kombinácii s olejom z čajovníkového oleja a poľnou mätou, sa stará o regeneráciu akýchkoľvek rán, podráždení, odrenín alebo kukurice a zároveň má antibakteriálne, protiplesňové a protizápalové vlastnosti. Prípravok je vhodný na normálnu pokožku nôh, ale aj v prípade plesňových problémov, psoriázy alebo precitlivenosti na nekvalitnú obuv. Vďaka krémovej hutnej a bohatej textúre príjemne objíma vaše nohy a na pokožke ju budete cítiť dlho – bylinná vôňa má tiež mierne chladivé vlastnosti, takže náš krém je možné používať aj počas horúceho počasia.

Sérum na nohy s CBD – zloženie:

Aqua  – voda

Butyrospermum Parkii Butter  – bambucké maslo. Prírodná zložka pochádzajúca z bambusu afrického. Je to jedno z najpopulárnejších a najbežnejších prírodných zmäkčovadiel v sortimente kozmetiky s doplňujúcim účinkom. Bambucké maslo sa používa v mnohých oblastiach starostlivosti, pretože zanecháva ochranný film. Dodáva tiež lesk a vyživuje vaše vlasy a nechty.

Capryl / Capric triglycerid . Získané z kokosového oleja a glyceridu. Zmäkčovadlo, ktoré patrí do skupiny mastných zložiek – vytvára okluzívnu vrstvu na povrchu pokožky, a tým chráni pokožku pred odparovaním vody a nepriamo prispieva k udržaniu správnej úrovne hydratácie. Okrem toho zlepšuje aplikáciu produktu tým, že robí jeho textúru mastnejšou a uľahčuje rozpúšťanie ďalších zložiek. Jednoznačne zjemňuje pokožku. Je schválený na použitie organizáciami certifikujúcimi prírodnú kozmetiku.

Glycerín . Tiež sa označuje ako trojsýtny alkohol. Ovplyvňuje textúru kozmetiky a zabraňuje jej vysušeniu. Glycerín má veľmi malé molekuly – preto ľahko preniká hlboko do pokožky a uľahčuje transport ďalších aktívnych látok. Glycerín nie je nijako škodlivý – je neutrálny pre vašu pokožku. Zvyšuje pružnosť pokožky, čím je hladká. Vďaka svojim hygroskopickým vlastnostiam zvlhčuje pokožku. Zlepšuje vzhľad pokožky. Urýchľuje regeneračné procesy.

Olej z Prunus Amygdalus Dulcis  – olej zo sladkých mandlí. Obsahuje vysoké hladiny vitamínov A, E a D, ako aj nenasýtených mastných kyselín, ako sú kyselina olejová a linolová. Tento olej funguje dobre pre všetky typy pleti, ale je najlepší pre suchú, citlivú a problematickú pokožku, ako je atopická pokožka, alebo v prípade psoriatických lézií. Je to prírodné zmäkčovadlo chrániace hydrolipidickú vrstvu pokožky. Vyhladzuje a vyživuje pokožku, chráni ju pred odparovaním vody a zároveň jemne zlepšuje textúru pokožky a zvlhčuje ju.

Olea Europaea Husk Oil  – Olive Husk Oil. Prírodný zdroj skvalénu, zmäkčovadlo so všestranným doplňujúcim a ochranným účinkom. Má ďalšie regeneračné, vyhladzovacie a elastikačné vlastnosti. Okrem toho tento olej pomáha udržiavať pokožku primerane hydratovanú.

Olea Europaea Oil  – Olivový olej Cenný zdroj vitamínov A, B, C, E a F, ako aj antioxidantov. Olivový olej vykazuje vynikajúce kondičné vlastnosti a je jednou z najuniverzálnejších ingrediencií. Okrem iného poskytuje bariéru chrániacu pokožku a doplňujúcu ju, zároveň ju podporuje v boji proti podráždeniu alebo poškodeniu. Upokojuje a zmierňuje príznaky alergie – je mimoriadne účinný pri regenerácii pokožky po dermatologických ošetreniach alebo u ľudí trpiacich ekzémami, AD alebo psoriázou. Olivový olej je prírodný antioxidant. Chráni pokožku pred stratou vody a obzvlášť sa odporúča na použitie u detí a novorodencov.

Močovina Látka získaná synteticky, avšak v ľudskom tele sa prirodzene vyskytujúca, vylučovaná močom. Močovina môže ľahko preniknúť cez hlbšie vrstvy pokožky. Je to zložka používaná vo výrobkoch pre extrémne suchý, citlivý a dehydrovaný typ pleti, ako aj pre použitie v prípade dermatologických problémov, ako sú ekzémy, psoriáza alebo atopická dermatitída – iba v koncentráciách do 10% vykazuje zvláčnenie a silné zvlhčovacie vlastnosti

Glyceryl stearát citrát. Emulgátor na rastlinnej báze so zmäkčujúcimi vlastnosťami. Je tiež stabilizátorom zloženia kozmetického výrobku.

Glyceryl stearát SE . Olejové zmäkčovadlo, ktoré vytvára na pokožke ochrannú vrstvu a chráni ju pred vonkajšími faktormi. Je to stabilizátor textúry.

Ricinus Communis Seed Oil  – ricínový olej. Jeden z olejov známych v starostlivosti o pokožku a vlasy od staroveku. Používal sa už v dobách starovekého Egypta a považoval sa za „zázračný“. Pôsobí doplňujúco a ochranne a je vynikajúcim základom pre tvorbu kozmetiky, pretože skutočne dobre priľne k pokožke. Okrem toho zjemňuje vaše vlasy, pokožku a nechty.

Maslo zo semien Theobroma Grandiflorum  – maslo Cupuacu. Doslova cupuacu znamená „biele kakao“, pretože získané maslo pripomína štruktúru bielej čokolády. Tento maslo má silný regeneračný a vyživujúci účinok – perfektný na starostlivosť o pleť v prípade extrémne suchej pokožky, ako aj na problémy ako atopická dermatitída, psoriáza alebo ekzémy. Má upokojujúce, regeneračné a zmierňujúce vlastnosti.

Kakaové maslo Theobroma  – maslo z kakaových orechov. Kakaové maslo je v kozmetickom priemysle široko používané hlavne kvôli svojim priaznivým zvlhčovacím, regeneračným, vyživujúcim a antioxidačným vlastnostiam. Kakaové maslo pokožka veľmi dobre toleruje. Má prírodnú kakaovú vôňu a odporúča sa predovšetkým pre zrelú, suchú a dehydratovanú pokožku.

Kyselina mliečna . Hydroxykyselina, ktorá sa vyskytuje v dvoch formách: L a D – a v kozmetických výrobkoch sa používa kyselina L-mliečna. Jeho hlavnou funkciou a hlavným účinkom jeho použitia je zvlhčenie pokožky, pretože môže prenikať cez stratum corneum pokožky. Koncentrácia kyseliny mliečnej v kozmetike sa pohybuje od 1 do 10% a v salónnych výrobkoch na špeciálne peelingové kúry – až 50%. Kyselina mliečna, ktorá sa na pokožku nanáša v čistej forme, môže spôsobiť silné podráždenie. V nízkych koncentráciách má zvlhčujúci účinok, zatiaľ čo vo vyšších koncentráciách – exfoliačné vlastnosti: zbavuje póry, čistí pokožku a exfoliuje zrohovatenú pokožku.

Olej z konopných semien (konope).Jedna z najcennejších a najuniverzálnejších prírodných ingrediencií, tj pravá konope, si získava čoraz viac popularity. Oleje na báze tejto rastliny sú neoceniteľným zdrojom EFA v dokonalej synergii a obsahujú množstvo prírodných terpénov, flavonoidov a fenolov. Pravý konopný olej je vhodný pre všetky typy pleti. Je nekomedogénny, ale má silné a radikálne účinky. Má liečivé vlastnosti – urýchľuje hojenie rán, má antialergické vlastnosti a môže sa použiť na poškodenú a podráždenú pokožku. Ideálne pre ľudí bojujúcich s AD, ekzémami a psoriázou. Dokonale regeneruje pokožku, spevňuje ju a obnovuje rovnováhu pokožky. Pôsobí proti akné kvôli svojim protizápalovým a antibakteriálnym vlastnostiam. Vykazuje tiež silné protivráskové vlastnosti, je prírodným antioxidantom a prispieva k rýchlejšej regenerácii pokožky.

Olej zo semien Rubus Idaeus – olej z  malinových semien. Prírodný olej, ktorý je v kozmetickom priemysle veľmi cenený pre svoju vysokú hladinu ovocných kyselín sprevádzanú provitamínom A, vitamínmi B, C a E, ako aj hodnotnými pektínmi. Táto zložka je jednou z mála dokonale účinných, keď sa používa v oblasti očí, pretože regeneruje a vyhladzuje pokožku v tejto oblasti. Okrem toho má upokojujúce, posilňujúce a osviežujúce vlastnosti a súčasne reguluje hladinu vylučovaného mazu.

Jadrový olej Argania Spinosa – Argánový olej. Arganový olej sa vyrába z ovocia Argania Spinosa rozomletím jadier argánového stromu pomocou kôstkovíc na olejovitú pastu, z ktorej sa ručne extrahuje červenkasto sfarbený olej. Arganový olej je mimoriadne bohatým zdrojom prírodných tokoferolov (vitamín E), ako aj proteínov s vysokou molekulovou hmotnosťou. Pomáha udržiavať vysokú úroveň hydratácie, ale je tiež vynikajúcim antioxidantom. Je prirodzene bohatý na mastné kyseliny, karotenoidy, kyselinu ferulovú, steroly a polyfenoly. Arganový olej okrem toho regeneruje, vyhladzuje a obnovuje najvyššiu vrstvu epidermis. Cení sa v starostlivosti o vlasy ako prísada proti lupinám, robí ich žiarivými a zabraňuje ich lámavosti. Arganový olej je tiež ideálny na posilnenie nechtov. Okrem toho môže urýchliť hojenie rán a upokojiť zápal.

Pantenol. Jedna z najlepších syntetických látok, ktorá vykazuje silné a účinné upokojujúce a regeneračné vlastnosti a zároveň urýchľuje hojenie rán. Je ideálny na všetky druhy podráždenia, ako aj na alergické stavy, ekzémy, atopickú dermatitídu alebo pokožku spálenú v dôsledku nadmerného vystavenia slnku.

Cetylalkohol. Látka získaná z kyseliny palmitovej alebo oleja z palmových jadier. Mastné zmäkčovadlo a neiónový surfaktant. Na povrchu pokožky vytvára ochranný film, ktorý zabraňuje odparovaniu vody z epidermy, takže má takzvaný nepriamy zvlhčovací účinok. Okrem toho vyhladzuje a zjemňuje pokožku, vďaka čomu je na dotyk hodvábna.

Olej z Melaleuca Alternifolia – olej z  čajovníkového oleja. Jeden z najlepších a najefektívnejších éterických olejov s antibakteriálnymi vlastnosťami. Odhaduje sa, že v jeho biologickom zložení možno nájsť viac ako 90 rôznych baktericídnych zložiek. Olej z čajovníkového oleja má tiež protizápalový, antivírusový a fungicídny účinok. Pomáha v prípade ekzémov a oparov, urýchľuje hojenie. Používa sa hlavne pri starostlivosti o pleť so sklonom k ​​akné a má ľahký osviežujúci a chladivý účinok.

Mentha Arvensis Oil  – olej z listov mäty obyčajnej . Tento olej má predovšetkým osviežujúce vlastnosti a je jednou z najbežnejších zložiek produktov ústnej hygieny. Pôsobí antisepticky a protizápalovo – dodáva vám pocit chladu a čistenia. V starostlivosti o pleť sa odporúča pre silne upchaté a náchylné na akné, ale aj pre citlivú a vysoko alergickú pokožku.

Benzoan sodný . Konzervačná látka autorizovaná certifikačnými orgánmi na použitie v prírodnej kozmetike. Zabraňuje množeniu baktérií. V prírode sa nachádza v bobuliach, škorici a brusniciach.

Xantánová guma. Polysacharid z glukózy. Slúži ako zahusťovadlo a regulátor pH.

Sorbát draselný. Mierny konzervačný prostriedok. Prírodná alternatíva k parabénom, ktorá sa používa v prírodnej a organickej kozmetike. Inhibuje rast mikróbov.

Kyselina citrónová . Patrí do skupiny AHA kyselín a vyskytuje sa prirodzene v prírode. Je to konzervačná látka a regulátor pH. Má tiež sťahujúce a rozjasňujúce vlastnosti a má exfoliačný účinok na odumreté bunky pokožky. Kyselina citrónová predlžuje životnosť kozmetiky.

Niekoľko dôležitých faktov o zložkách nášho séra na nohy s CBD a olejom z čajovníka:
  • Rôzne druhy oleja a masla, ktoré sme použili, sú nerafinované a lisované za studena.
  • Za svoju vôňu krém vďačí výlučne éterickým olejom z mäty a čajovníka.
  • Receptúry našej kozmetiky s CBD sú obohatené o dve z hlavných ingrediencií našej spoločnosti – konopný olej, ako aj čistý, certifikovaný pravý konopný extrakt s preukázanou účinnosťou.
  • Ako konzervačný prostriedok sme použili kombináciu sorbanu draselného a benzoanu sodného, ​​ktoré sú schválené organizáciami certifikujúcimi prírodnú a organickú kozmetiku.
  • Dodávatelia našich surovín boli overení, pokiaľ ide o testovanie prísad na zvieratách – vybrali sme iba tých, ktorí sa nezúčastňujú na spôsobovaní utrpenia zvierat.
Konopné sérum na nohy – Ako používať:

Aplikujte podľa potreby na čisté a suché nohy. Nechajte vstrebať. Ak chcete zvýšiť efekt starostlivosti o pokožku, naneste na nohy silnú vrstvu a cez noc noste bavlnené ponožky.

nahor